Γερμανία: Άμαξα με δύο άλογα κατέληξε σε παγωμένο ποταμό

Ένα παράδοξο ατύχημα έλαβε χώρα την Κυριακή στο Roth της Γερμανίας, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα και τον θάνατο 2 αλόγων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος οδηγός μιας άμαξας θέλησε να ζέψει τα δύο άλογα στο όχημα, όταν αυτά ξέφυγαν και έπεσαν σε παγωμένο παρακείμενο ποταμό, παρασύροντας μαζί τους την άμαξα και τον άνδρα.

Ο άνδρας, ο οποίος υπέστη βαρείς τραυματισμούς, μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, ενώ η πυροσβεστική ανέλαβε τον εντοπισμό των αλόγων και της άμαξας, κάτι που απεδείχθη δύσκολο.

Οι δύτες της πυροσβεστικής εν τέλει εντόπισαν, αποδέσμευσαν από το όχημα και ανέσυραν τα δύο ζώα, τα οποία ήταν πλέον νεκρά.

Η άμαξα ανασύρθηκε επίσης από την πυροσβεστική και με τη βοήθεια γερανού, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύτηκαν στον τύπο, αιτία για το περιστατικό αυτό στη Γερμανία στάθηκε το γεγονός ότι τα άλογα ήταν μεθυσμένα. Ωστόσο το πώς κατέληξαν τα άλογα να είναι μεθυσμένα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Σας αρέσουν οι.. λίγο παράξενες ειδήσεις; Για περισσότερες πατήστε ΕΔΩ!

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Κίνητρο: Η μηχανή της επιτυχίας.
Θέληση: Το όπλο της διάνοιας.
Έμπνευση: Το χρώμα της επιτυχίας.

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση, και πάντα σε ελληνική γλώσσα. Γίνε μέλος στην σελίδα μας, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.