Γερμανία: Ανακαλύφθηκε τρένο με 5 παράνομους μετανάστες

Ο πατέρας (34 ετών) και οι τέσσερις γιοι του (5, 9, 10 και 12 ετών) είχαν εισέλθει παράνομα στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας με εμπορευματική αμαξοστοιχία μέσω Ιταλίας και Αυστρίας.

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία ανακάλυψε πέντε λαθρομετανάστες σε μια εμπορική αμαξοστοιχία στο αμαξοστάσιο του Laim, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία τη Δευτέρα.

Ο πατέρας ήθελε να εισέλθει στη Γερμανία με τους τέσσερις γιους του

Σύμφωνα με την έκθεση, τα πέντε άτομα ήταν ένας 34χρονος πατέρας και οι τέσσερις γιοι του, ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών, που ήθελαν να εισέλθουν στη Γερμανία μέσω Ιταλίας και Αυστρίας.

Ο μουσαμάς ενός ρυμουλκούμενου φορτηγού στην εμπορευματική αμαξοστοιχία είχε ανοίξει στο πάνω μέρος και η σφραγίδα στο πλάι είχε αφαιρεθεί.
Η σιδηροδρομική υπηρεσία διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά

Το κέντρο ελέγχου έκτακτης ανάγκης της Deutsche Bahn ενημέρωσε για πολλά μη εξουσιοδοτημένα άτομα που βρίσκονταν καθοδόν περίπου στις 12.20 π.μ. της Κυριακής και στη συνέχεια έκλεισε αμέσως την περιοχή.

Με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, τα πέντε άτομα μπόρεσαν να εντοπιστούν.

Ένας διερμηνέας παρέπεμψε τον άνδρα στο κέντρο άφιξης του Μονάχου, καθώς ήθελε να υποβάλει αίτημα προστασίας για τον ίδιο και τους γιους του. Τα δρομολόγια του τρένου επαναλειτούργησαν μετά από περίπου 40 λεπτά.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.