Γερμανία: Μεγάλη ανάκληση σε σοκολατένιους Άγιους Βασίληδες

Η εταιρεία Hans Riegelein & Sohn ανακαλεί έναν Άγιο Βασίλη από σοκολάτα γάλακτος σε πολλά κρατίδια της Γερμανίας. Αυτός είναι ο λόγος…

Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι μεμονωμένες συσκευασίες με τον αριθμό παρτίδας L-102293N και ημερομηνία λήξης 31.07.2023 είναι μολυσμένες με σαλμονέλα, ανακοίνωσε η εταιρεία στο Cadolzburg.

Η κατανάλωση του “Άγιου Βασίλη της πόλης” μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Συνεπώς, η ανάκληση γίνεται για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών.

Ο εν λόγω Άγιος Βασίλης από 200 γραμμάρια σοκολάτας είχε πωληθεί σε καταστήματα Netto Marken-Discount σε περιοχές της Βάδης-Βυρτεμβέργης, της Βαυαρίας, της Βρέμης, της Έσσης, της Κάτω Σαξονίας, της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, της Ρηνανίας-Παλατινάτου, της Σαξονίας, της Σαξονίας-Άνχαλτ και της Θουριγγίας.

Οι πελάτες θα έπαιρναν πίσω τα χρήματά τους ακόμη και χωρίς να επιδεικνύουν την απόδειξη στα καταστήματά τους.

Η λοίμωξη από σαλμονέλα εκδηλώνεται μέσα σε λίγες ημέρες μετά τη μόλυνση με διάρροια, κοιλιακό άλγος και περιστασιακά εμετό και ελαφρύ πυρετό.

Όποιος έχει φάει τον Άγιο Βασίλη και εμφανίζει σοβαρά ή επίμονα συμπτώματα θα πρέπει να αναζητήσει ιατρική βοήθεια και να υποδείξει πιθανή μόλυνση από σαλμονέλα, αναφέρεται.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.