Γερμανία: Αναμένονται νέοι περιορισμοί στη νέα σχολική χρονιά

Ο Heinz-Peter Meidinger, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών, αναμένει περιορισμούς κατά τη νέα σχολική χρονιά ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Ο ίδιος εξήγησε στη “Welt” ότι είναι πιθανό εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές να χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα λόγω της μετάλλαξης Δέλτα.

“Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα και της έλλειψης εμβολιασμού θα έχουμε ένα τεράστιο τέταρτο κύμα, στο οποίο θα είναι και πάλι απαραίτητη η εκ περιτροπής διδασκαλία”.

Ο Meidinger κάλεσε τους πολιτικούς να είναι ειλικρινείς. “Είναι επικίνδυνες οι υποσχέσεις ότι του χρόνου θα γίνεται σίγουρα πλήρης δια ζώσης διδασκαλία”, δήλωσε. “Διδασκαλία στην τάξη με οποιοδήποτε τίμημα σημαίνει αποδοχή της μόλυνσης στα σχολεία. Οι πολιτικοί θα έπρεπε να είναι ειλικρινείς”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.