Γερμανία: Άνδρας μαχαιρώνει και σκοτώνει αβοήθητο ελάφι

Ένας άνδρας σκοτώνει βάναυσα ένα ελάφι χωρίς προφανώς κανένα λόγο. Αλλά τι κρύβεται πίσω από αυτό;

Ένα ελάφι έχει κολλήσει σε μια λίμνη στον κήπο και προσπαθεί επανειλημμένα να απελευθερωθεί, αλλά γλιστράει αρκετές φορές στο ανάχωμα.

Στη συνέχεια, ένας άνδρας μπαίνει στο νερό, αρπάζει τα κέρατα του ελάφι και μαχαιρώνει το ζώο. Το νερό γίνεται κατακόκκινο και μετά από μια μάχη για την ζωή του που διαρκεί αρκετά λεπτά, το ελάφι πεθαίνει.

Σύμφωνα με το “RND”, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8 Ιανουαρίου στην περιοχή Dahme-Spreewald του Βρανδεμβούργου.

Ο κυνηγός εκπληρώνει το καθήκον του

Η δήλωση ανέφερε ότι ο τραυματισμός θα ήταν “αναπόφευκτα θανατηφόρος” για το ελάφι μετά από αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας.

Ήταν νόμιμο καθήκον του κυνηγού να σκοτώσει το ζώο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, διαφορετικά θα είχε παραβιάσει τον νόμο περί προστασίας των ζώων.

Ο Granzin εξηγεί ότι δεν ήταν δυνατόν να πυροβολήσει το ζώο από το τουφέκι λόγω των πυκνών κτιρίων και των πολιτών στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η “Märkische Zeitung”, η Κυνηγετική Ένωση του Βρανδεμβούργου δεν βλέπει επίσης καμία παραβίαση του νόμου περί προστασίας των ζώων.

“Κατά την εκτίμησή μου, ο κυνηγός δεν είχε άλλη επιλογή σε αυτή την περίπτωση να θανατώσει το ελάφι”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.