Γερμανία: Άνδρας βρήκε επιταγή 4 εκ. ευρώ της εταιρείας Haribo

Με τα πολύχρωμα αρκουδάκια της, η Haribo υπόσχεται να κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα – αλλά και τους ενήλικες. Για έναν άνδρα, ο κατασκευαστής ζαχαρωτών ήταν περισσότερο μια απογοήτευση σε μια ασυνήθιστη ημέρα του Ιουνίου.

Σε μια συνοικία της Φρανκφούρτης, ένα μικρό χαρτί στο έδαφος τράβηξε την προσοχή ενός περαστικού.

Ο άνδρας δεν πίστευε στα μάτια του: Ήταν μια επιταγή αξίας εκατομμυρίων, που εκδόθηκε από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Rewe προς την Haribo.

“Είχε ένα τόσο μεγάλο ποσό γραμμένο πάνω του που δεν μπορούσα καν να το προφέρω”, δήλωσε ο άνθρωπος που το βρήκε στη Bild. Το ακριβές ποσό ήταν 4.631.538,80 ευρώ.

Ένα φτηνό ευχαριστώ

Αντί να σκεφτεί τι θα μπορούσε να κάνει με αυτό, ο άνδρας επικοινώνησε αμέσως με την εταιρεία. Η νομική υπηρεσία του ζήτησε να στείλει μια φωτογραφία του αποδεικτικού στοιχείου και να καταστρέψει την επιταγή και το έπραξε αμέσως.

Λίγες ημέρες αργότερα, έλαβε ένα πακέτο Haribo ως ένα μικρό ευχαριστώ. Στο εσωτερικό υπήρχαν μόνο έξι σακουλάκια με αρκουδάκια. “Το θεώρησα λίγο φτηνό”, είπε.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στη συντακτική ομάδα της Bild ότι επρόκειτο για μια επιταγή που κανείς άλλος δεν μπορούσε να την εξαργυρώσει εκτός από το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο που αναγραφόταν στην επιταγή, στην προκειμένη περίπτωση η εταιρεία Haribo.

“Για τον κόπο του, του στείλαμε ένα ευχαριστήριο πακέτο, όπως ακριβώς είχαμε συζητήσει μαζί του”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης