Γερμανία: Οι ανεμβολίαστοι πρόθυμοι να παραβούν μέτρα Χριστουγέννων

Οι ανεμβολίαστοι είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να αψηφήσουν τυχόν περιορισμούς επαφής τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στη Γερμανία.

Στην ετήσια χριστουγεννιάτικη έρευνα που διεξήγαγε πανεπιστήμιο στο Μόναχο, τα δύο τρίτα (66%) των μη εμβολιασμένων ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα αγνοούσαν, τουλάχιστον εν μέρει, τις απαγορεύσεις που σχετίζονται με την πανδημία.

Από εκείνους που έχουν εμβολιαστεί πλήρως, μόνο το 43% έδειξε προθυμία να παραβεί τους κανόνες, δήλωσε ο επικεφαλής της μελέτης καθηγητής Philipp Rauschnabel.

Κατά μέσο όρο, το 47% των ανδρών και των γυναικών δήλωσαν πρόθυμοι να παραβούν τους κανόνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 80 τοις εκατό των ερωτηθέντων είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ το 16 τοις εκατό όχι.

Το 4% των συμμετεχόντων που δήλωσαν ότι δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως δεν συμπεριλήφθηκε στις συγκρίσεις. 1.166 άτομα ερωτήθηκαν σε εθνικό επίπεδο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.