Γερμανία: Οι απεργίες στα αεροδρόμια απειλούν τις διακοπές του Πάσχα

Οι Γερμανοί τουρ οπερέιτορ και αερομεταφορείς προβλέπουν υψηλή ζήτηση των Γερμανών καταναλωτών για διακοπές σε Μεσογειακούς προορισμούς, ωστόσο οι ταξιδιωτικές προθέσεις πολλών Γερμανών αναμένεται να πέσουν στο κενό από την απειλή απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού των μεγάλων αεροδρομίων της χώρας.

Το σωματείο Verdi, που διεκδικεί την ικανοποίηση εργασιακών αιτημάτων, ανακοίνωσε περισσότερες ημέρες απεργίας, έπειτα από τις κινητοποιήσεις των τελευταίων εβδομάδων που προκάλεσαν εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων επηρεάζοντας χιλιάδες επιβάτες.

Οι νέες συσκέψεις των εργαζομένων με την Ομοσπονδιακή Ένωση Ασφάλειας Αεροπορίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 8 Απριλίου, ενδέχεται να χαρακτηριστούν από νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στα Γερμανικά αεροδρόμια οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τις αναχωρήσεις των Γερμανών το Πάσχα, καθώς σε ορισμένα κρατίδια οι σχολικές διακοπές ξεκινούν την εβδομάδα αυτή.

Πηγή: Tornos News

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.