Γερμανία: Aυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα από την αστυνομία

Γερμανία σύνορα: Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό “Spiegel”, η ομοσπονδιακή αστυνομία της Γερμανίας σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά τους συνοριακούς ελέγχους που θα γίνονται αρχής γενομένης από το πρωί της Κυριακής. Στόχος, με τους ελέγχους αυτούς, είναι να αποφευχθεί η είσοδος στη χώρα επιβατών που έχουν μολυνθεί με τον κορωνοϊό.

Το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε την εσωτερική εντολή πως όλα τα άτομα που θέλουν να εισέλθουν στη Γερμανία από τις πρόσφατα καθορισμένες περιοχές ως υψηλού κινδύνου θα πρέπει να “ελεγχθούν αυστηρά” κατά την διέλευση τους στα σύνορα της χώρας.

Ειδικά στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου, η ομοσπονδιακή αστυνομία θα κινητοποιήσει περισσότερο διαθέσιμο προσωπικό ώστε να είναι σε θέση να ελέγχει όλους τους επιβάτες.

Δείτε επίσης

Προειδοποίηση καιρού στη Γερμανία: Ενεργοποιήθηκε το KATWARN

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: Γερμανία: 1η στην ΕΕ που θα χρησιμοποιήσει μονοκλωνικά αντισώματα

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.