Γερμανία: Χαλαρώνουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί για την ΕΕ

Λόγω του μειωμένου αριθμού κρουσμάτων, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χαλαρώνει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για πολλές χώρες της ΕΕ.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch, οι Κάτω Χώρες και η Κύπρος θα „υποβαθμιστούν“την Κυριακή από χώρες υψηλής συχνότητας σε περιοχές κινδύνου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ισχύει γενική υποχρέωση καραντίνας για ταξιδιώτες από τις χώρες αυτές.

Η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, το Λιχτενστάιν και το Μονακό έχουν αφαιρεθεί εντελώς από τον κατάλογο των περιοχών κινδύνου. Μεμονωμένες περιοχές της Ισπανίας περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα.

Οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη Γερμανία από τα χερσαία σύνορα δεν χρειάζεται πλέον να προσκομίζουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού. Ωστόσο, για τους ταξιδιώτες με αεροπλάνο, εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση τεστ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.