Γερμανία: Χρήματα για τον εμβολιασμό; Ο Spahn το απορρίπτει

Χρήματα ως κίνητρο για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού; Ο Dietmar Bartsch, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Αριστεράς, μίλησε πρόσφατα υπέρ αυτού και ανέφερε ένα ποσό ύψους 50 ευρώ ως “μπόνους” για τον εμβολιασμό.

Ο πρόεδρος της ένωσης εργοδοτών, Rainer Dulger, μπορεί επίσης να φανταστεί ένα χρηματικό μπόνους ως κίνητρο εμβολιασμού. “Θα ήμουν επίσης ανοιχτός σε μια πριμοδότηση σε μετρητά – οτιδήποτε βοηθάει είναι το σωστό για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα”, δήλωσε στην “Wirtschaftswoche”.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Jens Spahn τάχθηκε και πάλι κατά των κρατικών πριμοδοτήσεων εμβολιασμού.

“Βρίσκω συναρπαστικό το ερώτημα, τι λένε τα 55 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν ήδη εμβολιαστεί, που έχουν κλείσει ραντεβού, που έχουν αποδεχτεί πιθανές παρενέργειες του εμβολιασμού προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους”, δήλωσε στο RTL/ntv.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.