Γερμανία: Dealer μαριχουάνας ετών… 82 και εκτός φυλακής

Newsroom

Η Γερμανία πρόκειται να νομιμοποιήσει την κάνναβη σύντομα

Ένας 82χρονος από τη Γερμανία διακινεί μαριχουάνα και παρά το γεγονός ότι έχει συλληφθεί αρκετές φορές, κυκλοφορεί ελεύθερος. Γνωστός στις Αρχές πλέον, πήρε την τελευταία του προειδοποίηση πριν βρεθεί στη φυλακή.

Ένας πρώην ναύτης από τη Γερμανία, έμπλεξε με την παρανομία σε ηλικία 82 ετών, μιας και διακινεί μαριχουάνα.

Ο συνταξιούχος υποστηρίζει πως ο λόγος που διακινεί ναρκωτικά είναι για να αυξήσει τα χρήματά του, μιας και η σύνταξη που παίρνει ανέρχεται στα 800 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον 24 αντίστοιχα περιστατικά για διακινήσεις ναρκωτικών στο παρελθόν και σύμφωνα με το γερμανικό δικαστήριο του Άουριχ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 34 μηνών εάν δεν συμμορφωθεί.

Ο μόνος λόγος που δεν έχει φυλακιστεί ήδη είναι λόγω της ηλικίας του καθώς και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει σύμφωνα με το δικαστήριο της πόλης Άουριχ στην Ανατολική Φρισία της Γερμανίας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το γερμανικό δικαστήριο τον προειδοποίησε ότι είναι η τελευταία φορά που μένει στην επίπληξη και την επόμενη φορά θα περάσει το κατώφλι της φυλακής.

Πηγή: reader

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης