Γερμανία: Delicatessen εταιρεία υποβάλλει πτώχευση

Γερμανία, κατάστημα

Είναι η παραδοσιακή εταιρεία Schlemmermeyer από το Μόναχο έτοιμη να βάλει λουκέτο; Πώς πάνε τα υποκαταστήματα του πωλητή delicatessen μετά την υποβολή αίτησης πτώχευσης…

Η εταιρεία delicatessen Schlemmermeyer με έδρα το Μόναχο κατέθεσε αίτηση πτώχευσης. Προς το παρόν, ωστόσο, οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά στα υποκαταστήματα και για τους εργαζόμενους.

Ο προσωρινός διαχειριστής αφερεγγυότητας Dr. Michael Jaffé, που διορίστηκε από το περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου, έχει ήδη ξεκινήσει τα πρώτα βήματα για μια αντίστοιχη προχρηματοδότηση της αφερεγγυότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Παραδοσιακή εταιρεία στο Μόναχο – Feinkost Schlemmermeyer από το Μόναχο υποβάλλει αίτηση πτώχευσης

Παρά την αίτηση αφερεγγυότητας, οι πωλήσεις στα 16 υποκαταστήματα σε παγγερμανικό επίπεδο μπορούν να συνεχιστούν προς το παρόν και οι μισθοί των εργαζομένων είναι εξασφαλισμένοι μέχρι τον Ιούλιο.

Ο Jaffé, ο διαχειριστής αφερεγγυότητας, διενεργεί επί του παρόντος απογραφή και οικονομική ανάλυση με στόχο τη διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερων υποκαταστημάτων και θέσεων εργασίας.

Ωστόσο, η αρχική κατάσταση είναι πολύ δύσκολη λόγω της συνεχιζόμενης αδυναμίας της ζήτησης στον τομέα του λιανικού εμπορίου και της διαφαινόμενης ύφεσης στη Γερμανία.

Το υποκατάστημα Schlemmermeyer στη Viktualienmarkt του Μονάχου παραμένει κερδοφόρο

Ορισμένα καταστήματα Schlemmermeyer λειτουργούν με υψηλές ζημίες, ενώ άλλα, όπως αυτό στο Viktualienmarkt του Μονάχου, είναι κερδοφόρα, δήλωσε ο ίδιος.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης