Γερμανία: Δεν ανησυχεί προς το παρόν για τους ταξιδιώτες από Κίνα

Δεν βλέπει προς το παρόν ανάγκη να επιβάλει νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, στους ταξιδιώτες από την Κίνα, η Γερμανία.

“Παρακολουθούμε πολύ στενά την κατάσταση στην Κίνα, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι έχει αναπτυχθεί μια πιο επικίνδυνη μετάλλαξη (…) κάτι το οποίο θα αιτιολογούσε την κήρυξη ζώνης παραλλαγμένου στελέχους του ιού”, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Παγκόσμια ανησυχία για το ξέσπασμα του Covid στην Κίνα

Το καθεστώς αυτό απαιτεί από οποιονδήποτε εισέρχεται στη Γερμανία να τίθεται σε καραντίνα για δύο εβδομάδες κατά την άφιξή του.

Σημειώνεται, ότι μισή ώρα μετά την ανακοίνωση ότι μπαίνει τέλος στην πολιτική του covid-zero, από την κυβέρνηση του Πεκίνου, παρατηρήθηκε «συνωστισμός» σε ιστοσελίδες με δημοφιλείς προορισμούς.

Την ίδια ώρα πολλοί κάνουν λόγο για ανεξέλεγκτη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πηγή: naftemporiki.gr

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.