Γερμανία: Δεν είναι προσβάσιμη η κλήση έκτακτης ανάγκης 112

Στη Βαυαρία, ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 είναι εν μέρει μη διαθέσιμος! Η αιτία της δυσλειτουργίας είναι ακόμη ασαφής, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Δεν είναι επίσης σαφές πότε θα επιδιορθωθεί η βλάβη και πόσες περιοχές επηρεάζονται. Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 110 φέρεται να μην επηρεάζεται.

Σε πολλά ομόσπονδα κρατίδια, οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης 110 και 112 για την αστυνομία και την πυροσβεστική δεν λειτουργούσαν το πρωί της Πέμπτης.

Προειδοποιητικά μηνύματα εκδόθηκαν επίσης από το Βερολίνο, το Βρανδεμβούργο, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη, το Αμβούργο, την Κάτω Σαξονία και τη Σαξονία-Άνχαλτ, μεταξύ άλλων.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, συνιστάται να καλέσετε τα τοπικά αστυνομικά τμήματα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.