Γερμανία διακοπές: Πού αναμένονται τα μεγαλύτερα μποτιλιαρίσματα

Η Βαυαρία είναι το τελευταίο ομόσπονδο κρατίδιο που ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές την περασμένη εβδομάδα. Και η ADAC προειδοποίησε ήδη για αρκετά μποτιλιαρίσματα – αναμένονται ακόμη περισσότερα από ό,τι πριν την πανδημία. Μάθετε εδώ ποιες διαδρομές επηρεάζονται ιδιαίτερα.

Υπήρξαν ήδη μαζικές κυκλοφοριακές διαταραχές τα πρώτα Σαββατοκύριακα των καλοκαιρινών διακοπών στα άλλα ομόσπονδα κρατίδια: η ADAC ανέφερε περίπου 16.700 σημεία κυκλοφοριακής συμφόρησης, περίπου 3.700 περισσότερα από ό,τι το 2019.

Λόγω της πανδημίας, ο εγχώριος τουρισμός θα ενισχυθεί, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για ταξίδια στο εξωτερικό, δήλωσε στο dpa ο Alexander Kreipl, ειδικός σε θέματα κυκλοφορίας της ADAC της Νότιας Βαυαρίας. Η Βαυαρία είναι σήμερα πολύ δημοφιλής ως προορισμός διακοπών στη Γερμανία.

Επιπλέον, οι θερινές διακοπές σε ορισμένα ομόσπονδα κρατίδια θα τελειώσουν σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί ταξιδιώτες επιστρέφουν στην πατρίδα τους και οι αυτοκινητόδρομοι γεμίζουν.

Πού θα είναι χειρότερα;

Οι νότιοι αυτοκινητόδρομοι γύρω από το Μόναχο επηρεάζονται ιδιαίτερα και θα υπάρξει επίσης κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Α8 προς το Σάλτσμπουργκ.

Σε ορισμένα τμήματα, η κυκλοφορία επηρεάζεται επίσης από έργα:

  • A3 κοντά στο Ρέγκενσμπουργκ και το Πασσάου
  • A9 στον κόμβο Holledau
  • A95 κοντά στο Schäftlarn
  • A96 κοντά στο Memmingen
  • B2 μεταξύ Oberau και της σήραγγας Farchant

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις συνοριακές διαβάσεις λόγω των αντίστοιχων μέτρων της πανδημίας.

Και: Σε ολόκληρη τη Γερμανία, μεμονωμένοι αυτοκινητόδρομοι και ομοσπονδιακοί δρόμοι παραμένουν ακόμα κλειστοί λόγω των πλημμυρών.

Φωτογραφία αρχείου

Η Γερμανική Αστυνομία ελέγχει τους ταξιδιώτες στα σύνορα

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.