Γερμανία: Διαθέσιμο για λήψη το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Από την Παρασκευή, 25 Ιουνίου, όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού σε κέντρο εμβολιασμού και δεν έχουν ακόμη διαγράψει τον λογαριασμό τους μπορούν να κατεβάσουν το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και δεν χρειάζεται πλέον να πάνε στον γιατρό ή στο φαρμακείο για να το πάρουν.

Πώς λειτουργεί:

  • Συνδεθείτε στην αρχική σελίδα και έπειτα στον λογαριασμό σας.
  • Κατεβάστε την απόδειξη του πρώτου και του δεύτερου εμβολιασμού σε μορφή PDF.
  •  Στη συνέχεια, ανοίξτε το PDF στον υπολογιστή σας ή εκτυπώστε το.

Στο smartphone σας, ανοίξτε την εφαρμογή CovPass ή Corona Warning (αν την έχετε ήδη) και προσθέστε τα δύο πιστοποιητικά εμβολιασμού το ένα μετά το άλλο.

Για να το κάνετε αυτό, επιτρέψτε στην εφαρμογή να χρησιμοποιήσει την κάμερα και στρέψτε την κάμερα στον κωδικό QR κάθε φορά. Αυτό θα τα αποθηκεύσει στην εφαρμογή.

Εάν η ημερομηνία του δεύτερου εμβολιασμού ήταν πριν από περισσότερες από δύο εβδομάδες, θα εμφανιστεί ένα πράσινο τικ που θα να επιβεβαιώσει ότι έχετε εμβολιαστεί πλήρως.

Εάν το δεύτερο ραντεβού εμβολιασμού έγινε πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας λέει πόσες ημέρες απομένουν μέχρι να έχετε πλήρη κάλυψη εμβολιασμού.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.