Γερμανία: Δήμοι ζητούν χρήματα για το εισιτήριο των 365 ευρώ

Μακροπρόθεσμα, οι δήμοι στη Γερμανία απαιτούν ένα απλό και φθηνό εισιτήριο για τις δημόσιες συγκοινωνίες. Ο διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ένωσης Πόλεων και Δήμων, Landsberg, ανέφερε ως παράδειγμα ένα ετήσιο εισιτήριο 365 ευρώ. Στις εφημερίδες της Funke Mediengruppe, ζήτησε επίσης επενδύσεις.

Τα λεωφορεία, τα τρένα και οι σιδηροδρομικές γραμμές θα πρέπει να επεκταθούν σημαντικά, ιδίως στις αγροτικές περιοχές. Ο Landsberg εξέφρασε κατανόηση για τα περιορισμένα ομοσπονδιακά κονδύλια.

Ωστόσο, είπε η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την προστασία του κλίματος και την αλλαγή της πολιτικής μεταφορών. Τα λόγια πρέπει τώρα να ακολουθούνται από πράξεις.

Χθες, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας ζήτησε ήδη μια προσφορά για το εισιτήριο των εννέα ευρώ. Ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Lindner έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συνεχίσει τη χρηματοδότηση της προσφοράς, η οποία λήγει στα τέλη Αυγούστου, ή ενός διαδόχου της.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.