Γερμανία: Δύο παίκτες Lotto κερδίζουν περίπου 1,7 εκ. ευρώ

Δύο παίκτες από τη Μέση και την Άνω Φραγκονία κέρδισαν ο καθένας σχεδόν 1,7 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο. Και οι δύο είχαν σημειώσει τους έξι νικητήριους αριθμούς 5, 14, 31, 35, 44 και 47 στο παιχνίδι “6aus49” το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε η Lotto Bayern τη Δευτέρα στο Μόναχο.

Και οι δύο δικαιούνται τώρα 1.667.624,60 ευρώ έκαστος. Ο 59χρονος μηχανικός από την Άνω Φραγκονία δήλωσε αρχικά έκπληκτος όταν ανακάλυψε τη νίκη του, σύμφωνα με την εταιρεία Lotto.

Το άτομο από τη Μέση Φραγκονία που κέρδισε το ίδιο ποσό είναι ακόμα άγνωστο, δήλωσε εκπρόσωπος της Lotto Bayern. Θεωρητικά, έχουν καιρό μέχρι το τέλος του 2024 να υποβάλουν αίτηση ώστε να λάβουν τα κέρδη τους.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.