Γερμανία: Μαζική έφοδος της αστυνομίας σε Συμμορία Μοτοσικλετιστών

Η αστυνομία ερεύνησε 108 ακίνητα σε εννέα πολιτείες κατασχώντας όπλα, συμπεριλαμβανομένων ρόπαλα του μπέιζμπολ, ματσέτες και σιδερογροθιές.

Η Γερμανία απαγόρευσε την Τετάρτη την συμμορία μοτοσικλετιστών United Tribuns, το ”αντίπαλο δέος” των διαβόητων Hells Angels, σύμφωνα με το Reuters, καθότι αποτελούσε σοβαρή δημόσια απειλή και ήταν υπεύθυνη για μια σειρά βίαιων εγκλημάτων.

Η γερμανική αστυνομία έκανε έφοδο σε 108 ακίνητα σε εννέα πολιτείες παράλληλα με την ανακοίνωση της απαγόρευσης, και κατάσχεσε όπλα, ρόπαλα του μπέιζμπολ, ματσέτες και σιδερογροθιές καθώς και ένα 3D εκτυπωτή που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή των σιδερογροθιών.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση ισχύει για περίπου 100 μέλη της συμμορίας στη Γερμανία.

Η ομάδα καθώς και τα 13 παραρτήματά της θα διαλυθούν και τα περιουσιακά τους στοιχεία θα δεσμευθούν. Επίσης, τα σύμβολα της συμμορίας δεν θα επιτρέπεται πλέον να διαδίδονται ούτε να χρησιμοποιούνται δημοσίως.

«Μέλη της συμμορίας “United Tribuns” έχουν διαπράξει τα πιο σοβαρά εγκλήματα: σεξουαλικά αδικήματα, αδικήματα εμπορίας ανθρώπων και απόπειρες ανθρωποκτονιών», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσι Φέιζερ.

«Γι’ αυτό απαγόρευσα σήμερα την συμμορία United Tribuns».

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι η συμμορία είχε εμπλακεί σε βίαιες αντιπαραθέσεις με αντιπάλους της, όπως οι Hells Angels, αλλά και ενθάρρυνε και αντάμειψε μέλη της για τη διάπραξη εγκλημάτων.

Η United Tribuns, που ιδρύθηκε το 2004 από έναν πρώην Βόσνιο πυγμάχο, υποστηρίζει ότι τα μέλη της ενδιαφέρονται για τις πολεμικές τέχνες και τη φυσική κατάσταση, αλλά το υπουργείο Εσωτερικών θεωρεί ότι η συμμορία προσπαθεί να αποκτήσει δύναμη στο χώρο του υποκόσμου.

Πηγή: HUFFPOST

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.