Γερμανία: Εγκλωβισμένοι επιβάτες σε τρένο χωρίς ρεύμα-θέρμανση

Λόγω διαφόρων τεχνικών βλαβών, οι επιβάτες μιας περιφερειακής αμαξοστοιχίας χρειάστηκε να περιμένουν αρκετές ώρες σε μια γραμμή το βράδυ της Παρασκευής – σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν και χωρίς θέρμανση.

Περιφερειακή αμαξοστοιχία από το Schwerin προς το Rostock χάλασε στο Bad Kleinen το βράδυ της Παρασκευής.

Οι επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν τέσσερις ώρες στο τρένο μέχρι οι τεχνικοί να το επισκευάσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορέσει να ρυμουλκηθεί στο Bad Kleinen, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα ή θέρμανση στις παγωμένες θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκείνη την στιγμή στην περιοχή.

Ο λόγος ήταν διάφορες τεχνικές βλάβες, μεταξύ άλλων στη ζεύξη του τρένου, δήλωσε εκπρόσωπος του σιδηροδρόμου το απόγευμα του Σαββάτου.

“Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε. Φυσικά, υπήρχε υποστήριξη για τους επιβάτες στο σημείο όλο αυτό το διάστημα”, δήλωσε η εκπρόσωπος του σιδηροδρόμου.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.