Γερμανία: Ειδικές Δυνάμεις σε σούπερ μάρκετ λόγω αράχνης!

Συναγερμός για δηλητηριώδη αράχνη σε σούπερ μάρκετ της Φραγκονίας (Βαυαρία): Επειδή οι υπάλληλοι υποπτεύονταν ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο αρθρόποδο πίσω από μια φωλιά, χρειάστηκε να εκκενωθεί ένα σούπερ μάρκετ Rewe στο Euerbach. Ακόμη και ειδικοί από τη Νυρεμβέργη έφτασαν.

Η αράχνη της μπανάνας, που ονομάζεται επίσης Phoneutria, πρέπει να την παίρνεις στα σοβαρά. Θεωρείται επιθετικό και εξαιρετικά δηλητηριώδες.

Εάν κάποιος δαγκωθεί, υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή – ειδικά στη Νότια Αμερική, όπου το είδος ενδημεί, συμβαίνουν επανειλημμένα θανατηφόρα περιστατικά.

Και οι αράχνες εμφανίζονται ξανά και ξανά στην Ευρώπη. Μεταφέρονται σε όλες τις ηπείρους σε κιβώτια μπανάνας.

Στο Euerbach στην Κάτω Φραγκονία, ένας συναγερμός λόγω αράχνης προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Επειδή ανακαλύφθηκε μια φωλιά στο τοπικό σούπερ μάρκετ Rewe, χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Δηλητηριώδης αράχνη προκαλεί ταραχή- το σούπερ μάρκετ δίνει το πράσινο φως

“Ένας όχι ακριβώς καθημερινός συναγερμός”, έγραψε η πυροσβεστική υπηρεσία του Euerbach στη σελίδα της στο Facebook. Στην πραγματικότητα, η επικίνδυνη αράχνη μπανάνα – γι’ αυτό και το σούπερ μάρκετ εκκενώθηκε προληπτικά.

Οι διασώστες πήραν την υποψία στα σοβαρά – γι’ αυτό ήρθαν ειδικοί από τη Νυρεμβέργη για να ελέγξουν τη φωλιά.

Το βράδυ του Σαββάτου, το σούπερ μάρκετ Rewe έδωσε επίσης το πράσινο φως μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Είπαν ότι η υποψία δεν είχε επιβεβαιωθεί. Παραμένει ασαφές ποια αράχνη εμπλέκεται.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης