Γερμανία Εμβολιασμός παιδιών: Η Stiko συνεχίζει την αναμονή

Παρά τις πολιτικές πιέσεις, η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών (Stiko) διατηρεί στάση αναμονής όσον αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών και των εφήβων.

Ο πρόεδρος της Stiko, Thomas Mertens, δήλωσε τη Δευτέρα στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NDR Info ότι υπάρχουν ακόμη πολύ λίγα δεδομένα σχετικά με τις πιθανές συνέπειες για την υγεία των παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών. “Λέμε ότι δεν μπορούμε να προβούμε σε γενική σύσταση όσο δεν έχουμε την απαραίτητη ασφάλεια των δεδομένων από αυτή την άποψη”.

Η πολιτική πίεση για μια γρήγορη απόφαση δεν επηρεάζει την επιτροπή, ξεκαθάρισε ο Mertens. “Ενδέχεται να αλλάξουμε τη σύστασή μας, αλλά σίγουρα όχι επειδή μίλησαν οι πολιτικοί”, δήλωσε ο πρόεδρος της Stiko.

Γερμανία: Οι Υπουργοί Υγείας επιβεβαιώνουν τον εμβολιασμό για εφήβους

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.