Γερμανία: Έρευνα για το θάνατο ηλικιωμένης μία ώρα μετά τον εμβολιασμό

Ένα περιστατικό στη Γερμανία προκαλεί αναταραχή. Στο Weyhe κοντά στη Βρέμη στην περιοχή Diepholz, μια ηλικιωμένη γυναίκα 90 ετών πέθανε την Τετάρτη περίπου μία ώρα μετά τον εμβολιασμό του Covid-19 με το συστατικό της Biontech / Pfizer.

Προς το παρόν, δεν μπορούν να γίνουν δηλώσεις σχετικά με το εάν υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και της αιτίας του θανάτου“, ανακοίνωσε η περιοχή την Πέμπτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, είχε γίνει παραγγελία για αυτοψία την Τετάρτη, όπου θα διερευνηθεί η πιθανότητα σχέσης ανάμεσα στον θάνατο και τον εμβολιασμό.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την ανάγκη εμβολιασμού ή σχετικά με την αξιολόγηση του εμβολίου“. Αυτό δήλωσε ο Cord Bockhop (CDU). Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί.

Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich από το Langen της Έσσης, το οποίο παρακολουθεί την ασφάλεια των εμβολίων, εξετάζει τώρα μια πιθανή σχέση ανάμεσα στον θάνατο και τον εμβολιασμό.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.