Γερμανία-Έρευνα: Το 88% των ανεμβολίαστων δεν θέλουν να εμβολιαστούν

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στη Γερμανία που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη κατά του κορωνοϊού δεν σκοπεύει να το κάνει στο εγγύς μέλλον.

Το 65% όσων δεν έχουν εμβολιαστεί δεν σκοπεύουν να το κάνουν μέσα στις επόμενες οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με έρευνα της Forsa που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας.

Το 23% λέει μάλλον όχι – συνολικά, σχεδόν εννέα στους δέκα μη εμβολιασμένους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν στο εγγύς μέλλον. Μόνο το πέντε τοις εκατό σκοπεύει σίγουρα ή μάλλον προτίθεται να εμβολιαστεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Το επτά τοις εκατό είναι ακόμη αναποφάσιστοι.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch, το 66,5% του συνολικού πληθυσμού της Γερμανίας είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Το 69,3% έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού. Ωστόσο, το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) υποθέτει ότι περισσότεροι άνθρωποι μεταξύ των ενηλίκων είναι πιθανώς εμβολιασμένοι από ό,τι δείχνουν τα στοιχεία αναφοράς.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.