Γερμανία: Έρευνες σε βάρος οδηγών σχολικών λεωφορείων

Βαυαρία επιστροφή σχολείο

Ένα αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής περιστατικό απασχολεί την αστυνομία στο Verden. Τώρα διεξάγεται έρευνα για έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου.

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της διαδρομής ενός σχολικού λεωφορείου;

Η αστυνομία του Verden ερευνά μια μέχρι τώρα δυσοίωνη υπόθεση. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το σχολικό λεωφορείο που ανήκει σε εταιρεία του Verden είχε ξεκινήσει από το δημοτικό σχολείο στο Dauelsen την Παρασκευή με περισσότερα από 40 παιδιά γύρω στη 1.30 μ.μ..

Η διαδρομή πιθανώς διήρκεσε πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω του μποτιλιαρίσματος στο κέντρο της πόλης, αναφέρεται.

Στο χώρο στάθμευσης ενός εκπτωτικού καταστήματος στην Groß Hutberger Straße στο Hönisch, προφανώς επρόκειτο να γίνει αλλαγή οδηγού και ο 58χρονος οδηγός του λεωφορείου να απαλλαγεί, δήλωσαν οι αρμόδιοι.

Όμως, ενώ περίμεναν τον νέο οδηγό, τα παιδιά δεν μπορούσαν να βγούνε από το λεωφορείο με τον 58χρονο να τις κρατά κλειδωμένες τις πόρτες.

Λέγεται ότι το διάστημα αυτό διήρκεσε από 10 έως 30 λεπτά.

Παιδιά και γονείς αναστατωμένοι

Το ακριβές ιστορικό της αλλαγής του οδηγού και κυρίως ο λόγος για τις κλειδωμένες πόρτες διερευνάται προς το παρόν.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει για σωματικές βλάβες των παιδιών, αλλά τα ίδια και αρκετοί από τους γονείς τους ήταν ταραγμένοι και αναστατωμένοι.

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει πολλά προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες από τα παιδιά και τους γονείς, προκειμένου να διευκρινίσουν το περιστατικό.

Σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου έχουν ξεκινήσει έρευνες για την υποψία της στέρησης της ελευθερίας των παιδιών.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης