Νότια Γερμανία: Εργασία ως ωρομίσθιοι σε ελληνικά σχολεία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο ωρομισθίων εκπαιδευτικών του ΣΓΕ Μονάχου για τους κλάδους ΠΕ03 (Μαθηματικών), Πε04 (Φυσικών-Χημικών-Βιολόγων) και ΠΕ07 (Γερμανικής Γλώσσας).

Σας ενημερώνουμε ότι το ΣΓΕ Μονάχου καταρτίζει μητρώο εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να εργαστούν ως ωρομίσθιοι στις σχολικές μονάδες περιοχής ευθύνης μας για την κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν στο σχετικό μητρώο να αποστείλουν από 1/08/2022 έως και 25/08/2022 βιογραφικό σημείωμα στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

  • Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στα σχολεία του Μονάχου ή της Νυρεμβέργης. Email επικοινωνίας
  • Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στο Λύκειο Φρανκφούρτης ή στο Λύκειο Στουτγάρδης. Email επικοινωνίας

Υπογραμμίζουμε ότι η σχετική πρόσκληση έχει μόνον την έννοια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν αποτελεί προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού.

Πηγή: Συντονιστικό Γραφείο Μονάχου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.