Γερμανία: Εργοδότης χαρίζει μπουφάν και γάντια σε υπαλλήλους

Επειδή το Sparkasse Ludwigsburg – όπως όλα τα δημόσια ιδρύματα – θερμαίνεται μόνο στους 19 βαθμούς από τον Σεπτέμβριο, το διοικητικό συμβούλιο “πέρασε” σε μια πράξη προ-Χριστουγεννιάτικης καλοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, οι εργαζόμενοι θα έπαιρναν 1200 μπουφάν fleece και ασορτί γάντια για τα δάχτυλα. “Η ομάδα ήταν ενθουσιασμένη με τα μπουφάν”, δήλωσε ο Thomas Nytz, περιφερειακός διευθυντής Central.

Και τώρα τους επιτρέπεται ακόμη και να τα φορούν. Μερικές φορές τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έκαναν ακόμη και επιπλέον αλλαγές στον παραδοσιακό κώδικα ένδυσης εξαιτίας αυτού του γεγονότος:

“Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις απαιτούν επίσης από τους υπαλλήλους να ντύνονται πιο ζεστά.

Τις κρύες ημέρες, οι υπάλληλοι της Stadtsparkasse μπορούν να παραιτηθούν από τη συνήθη τραπεζική στολή”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Sparkasse Augsburg, για παράδειγμα.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.