Γερμανία: Γρήγορο τέλος της οικονομικής ενίσχυσης λόγω Covid

Ο πρόεδρος των εργοδοτών Rainer Dulger ζήτησε τον γρήγορο τερματισμό της οικονομικής βοήθειας λόγω πανδημίας.

Το Σάββατο δήλωσε στις εφημερίδες της Funke Mediengruppe: “Η οικονομική ενίσχυση λόγω της πανδημίας θα πρέπει να λήξει στο τέλος του έτους”.

Η Γερμανία πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα, είπε. Ωστόσο, ορισμένοι τομείς “θα χρειαστούν εργασία μικρής διάρκειας (Kurzarbeit) για κάποιο χρονικό διάστημα – ίσως και μετά την αλλαγή του έτους. Είναι ένα καλό μέσο για να διατηρηθεί σταθερή η αγορά εργασίας”, συνέχισε ο Dulger.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γερμανικών Ενώσεων Εργοδοτών είναι βέβαιος: “Εάν συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε ευσυνείδητα, θα διανύσουμε καλά και το χειμώνα. Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, η πανδημία δεν αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημά μας”, δήλωσε ο Dulger.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.