Γερμανία: Γυναίκα οδηγός καλεί την αστυνομία λόγω αράχνης

Η 33χρονη γυναίκα δήλωσε ότι χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια και δεν μπορούσε να οδηγήσει περαιτέρω, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας την Κυριακή.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έψαξαν το αυτοκίνητο για την αράχνη στο Langenenslingen (περιοχή του Biberach) – χωρίς όμως να βρουν τίποτα. ”

Προφανώς, όμως, αυτό ήταν αρκετό για να ηρεμήσει η γυναίκα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Η 33χρονη συνέχισε το ταξίδι της.

Η φοβία με τις αράχνες είναι ένας παθολογικός φόβος. Για παράδειγμα, οι πάσχοντες ελέγχουν τα κρεβάτια τους αρκετές φορές πριν πέσουν για ύπνο ή αποφεύγουν τους περιπάτους στο δάσος για να αποφύγουν δυσάρεστες συναντήσεις με αράχνες.

Στη θέα των αραχνών αναπτύσσουν συμπτώματα όπως εφίδρωση, ταχυπαλμία και υπερένταση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες προσβάλλονται σημαντικά συχνότερα από τους άνδρες.

Οι πιθανές αιτίες κυμαίνονται από γενική νευρικότητα έως τρομακτικές εμπειρίες με αράχνες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.