Γερμανία: Γυναίκα που έκανε τόπλες προσφεύγει στο δικαστήριο

Το καλοκαίρι του 2021, το ακάλυπτο στήθος μιας γυναίκας προκάλεσε αίσθηση. Μετά την απόρριψη της καταγγελίας από το Εφετείο του Βερολίνου, ασκήθηκε έφεση.

Η συζήτηση σχετικά με μια γυμνή γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία σε πισίνα του Βερολίνου συνεχίζεται.

Η ενάγουσα Gabrielle Lebreton ζήτησε υποστήριξη για την έφεσή της στο δικαστήριο από την GFF και την ένωση για τα Δικαιώματα της Ελευθερίας.

Αυτό αναφέρει η μη κερδοσκοπική ένωση στην ιστοσελίδα της.

Λόγω της διάκρισης λόγω φύλου για την οποία διαμαρτύρεται η Lebreton, θέλει να λάβει διευκρινίσεις από το Εφετείο του Βερολίνου ότι παραβιάστηκε η απαγόρευση των διακρίσεων του βασικού νόμου.

Στο δικαστήριο, ο Lebreton απαίτησε αποζημίωση 10.000 ευρώ το φθινόπωρο του 2021 – αλλά το αίτημα απορρίφθηκε.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, το περιφερειακό δικαστήριο του Βερολίνου έκρινε ότι η αίτηση αποζημίωσης της Gabrielle Lebreton απορρίφθηκε.

Ωστόσο, η υπόθεση προκάλεσε αναστάτωση: Στο κίνημα #FreeTheNipple στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι εξοργίστηκαν και απαίτησαν να αρθεί επιτέλους η “απαγόρευση του τόπλες”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.