Γερμανία: Η ADAC αναμένει πολλά μποτιλιαρίσματα το Σαββατοκύριακο

Πολλή κίνηση αναμένεται στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους: Ξεκινούν αυτό το σαββατοκύριακο οι καλοκαιρινές διακοπές στη Βαυαρία και τη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Η ADAC αναμένει κυκλοφοριακή συμφόρηση στους αυτοκινητόδρομους σε όλη τη Γερμανία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος είναι ότι η Βαυαρία και η Βάδη-Βυρτεμβέργη θα είναι τα δύο τελευταία ομόσπονδα κρατίδια που θα ξεκινήσουν τις θερινές σχολικές διακοπές τους, ανακοίνωσε η αυτοκινητιστική λέσχη στο Μόναχο τη Δευτέρα. Οι οικογένειες εξακολουθούν επίσης να ξεκινούν για διακοπές από άλλα ομόσπονδα κρατίδια.

Σε ορισμένα βόρεια γερμανικά κρατίδια και σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, ωστόσο, οι διακοπές πλησιάζουν ήδη στο τέλος τους. Ως εκ τούτου, η ADAC αναμένει μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους.

Ειδικά στους δρόμους πρόσβασης προς τις λίμνες και στις Άλπεις, οι ειδικοί σε θέματα κυκλοφορίας αναμένουν κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Είπαν επίσης ότι τα ταξίδια προς τις ιταλικές, γαλλικές και κροατικές ακτές και τις ορεινές περιοχές θα μπορούσαν να γίνουν έτσι πιο δύσκολα και χρονοβόρα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.