Γερμανία: Η αλυσίδα Edeka ανακαλεί προϊόν που πωλήθηκε πανεθνικά

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Edeka εξέδωσε δημόσια ανάκληση μετά από ένα ατυχές εύρημα σε προϊόν στην αλυσίδα των σούπερ μάρκετ.

Ντόρτμουντ – Προσοχή, μην το καταναλώσετε! Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Edeka ξεκίνησε μια δημόσια ανάκληση προϊόντος. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπο της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η HMF Food Production GmbH & Co. KG έκανε ανάκληση του προϊόντος “EDEKA Bio Tahin Sesammus” σε ένα βάζο των 260 γρ.

Το Edeka προειδοποιεί: Ανακαλύφθηκε αιθυλενοξείδιο κατά την εξέταση

Η ανάκληση δημοσιεύθηκε ήδη στις 18 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα προϊόν που είναι πιο πιθανό να βρίσκεται ακόμα στο ντουλάπι πολλών, η προειδοποίηση εξακολουθεί να ισχύει για πολλούς καταναλωτές.

Κατά συνέπεια, κατάλοιπα του παρασιτοκτόνου αιθυλενοξειδίου βρέθηκαν σε μία εξέταση του προϊόντος. Το Edeka βρίσκεται σε περαιτέρω διευκρίνιση με τον παραγωγό, ανέφερε σε μήνυμά του.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως μια βλάβη στην υγεία. Για προληπτικούς λόγους προστασίας των καταναλωτών, το Edeka συνιστά συνεπώς να μην καταναλώνεται το προϊόν.

Το προϊόν έχει αποσυρθεί από την αγορά, λέγεται. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι πολλοί δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει την ανάκληση και αποθηκεύουν το αντικείμενο στο σπίτι – ή ακόμα και το χρησιμοποιούν.

Το προϊόν πωλήθηκε κυρίως σε παγγερμανικό επίπεδο στα σούπερ μάρκετ Edeka και Marktkauf. Δεν επηρεάζονται άλλα προϊόντα του Edeka.

Το προϊόν μπορεί επίσης να επιστραφεί χωρίς να παρουσιάσει ο καταναλωτής την απόδειξη, στους πελάτες θα επιστρέφεται η τιμή αγοράς του. Μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας είναι διαθέσιμη για ερωτήσεις καταναλωτών στο 0800 333 5211 (Δευτέρα έως Κυριακή, 8:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.) και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το σούπερ μάρκετ μέσω email στη διεύθυνση info@edeka.de.

Όλα τα νέα από τη Γερμανία ΕΔΩ!

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Κίνητρο: Η μηχανή της επιτυχίας.
Θέληση: Το όπλο της διάνοιας.
Έμπνευση: Το χρώμα της επιτυχίας.

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου για όλα όσα σε αφορούν.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση, και πάντα σε ελληνική γλώσσα. Γίνε μέλος στην σελίδα μας, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: Γερμανία: Ανάκληση κρέατος το οποίο πωλείται σε εθνικό επίπεδο

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.