Γερμανία: Η DT θα μπορούσε να εμβολιάσει 80.000 υπαλλήλους της

Η Deutsche Telekom (DT) σκοπεύει να εμβολιάσει μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού της κατά του κορωνοϊού σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν χορηγηθεί στην εταιρεία το εμβόλιο.

“Υποθέτουμε ότι – εάν έχουμε το εμβόλιο – θα μπορούμε να εμβολιάσουμε το 80 τοις εκατό των 100.000 υπαλλήλων μας στη Γερμανία σε οκτώ εβδομάδες”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Βόννης.

Ο όμιλος DAX θα χρησιμοποιούσε την υποδομή που συνήθως χρησιμοποιεί για εμβολιασμούς κατά της γρίπης μαζί με την εταιρεία υγείας BAD που εδρεύει στη Βόννη.

Συνολικά 18 γερμανικές τοποθεσίες της Telekom προετοιμάζονται ως κέντρα εμβολιασμού κατά του Covid 19, συμπεριλαμβανομένης της έδρας της εταιρείας στη Βόννη, αλλά και της Κολωνίας και του Βερολίνου.

Στη θυγατρική της Magenta στη Βιέννη, οι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να ξεκινήσουν “ανά πάσα στιγμή”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.