Γερμανία: Η ένωση LBV ζητά από τους πολίτες να μετρήσουν…έντομα

Η κρατική ένωση για την προστασία των πτηνών -LBV – και ο εθνικός της εταίρος NABU ξεκινούν σήμερα την 4η διαδραστική εκστρατεία “Μετράμε έντομα”.

Από τώρα και στο εξής και στις αρχές Αυγούστου, όλοι οι άνθρωποι καλούνται να παρακολουθούν και να μετρούν τα έντομα για μια ώρα. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της LBV, Erlwein, τα έντομα είναι απαραίτητα για τους ανθρώπους και τη φύση.

Είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή των φυτών στο οικοσύστημα μας, συμβάλλουν στη γονιμότητα του εδάφους και χρησιμεύουν ως πηγή τροφής για πολλά άλλα ζώα.

Ο λόγος της δράσης αυτής είναι η σημαντική μείωση του αριθμού των εντόμων. Η LBV καθιστά την εντατική γεωργία, τη χρήση φυτοφαρμάκων και την απώλεια δομών τοπίου φιλικών προς τα έντομα, όπως φράκτες και βιότοπους, από κοινού υπεύθυνα για το γεγονός αυτό.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.