Γερμανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει ομοιόμορφες απαγορεύσεις κυκλοφορίας

Η γερμανική κυβέρνηση προτείνει προφανώς εθνικές ομοιόμορφες νυχτερινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας από τις 9 μ.μ. έως τις 5 π.μ. σε όλες τις περιοχές με επταήμερο δείκτη επίπτωσης ίσο ή μεγαλύτερο του 100.

Αυτό αναφέρεται από το πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Περαιτέρω κανονισμοί αφορούν το κλείσιμο σχολείων, παιδικών σταθμών, καταστημάτων, εστιατορίων, πανεπιστημίων, αθλητικών εγκαταστάσεων και πολιτιστικών ιδρυμάτων.

Με την προγραμματισμένη τροποποίηση του νόμου, ο οποίος πρόκειται να αποφασιστεί σε επείγουσα διαδικασία από το υπουργικό συμβούλιο και το κοινοβούλιο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποκτά περισσότερες εξουσίες στην καταπολέμηση της πανδημίας.

“Αυτό δίνει επίσης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση τις ίδιες επιλογές για δράση με τα ομοσπονδιακά κρατίδια προκειμένου να εγγυηθεί έναν ομοιόμορφο έλεγχο προστασίας των λοιμώξεων σε εθνικό επίπεδο”, λέει το προσχέδιο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.