Γερμανία: Η κυβέρνηση θέλει να εισαγάγει ταξιδιωτικούς περιορισμούς;

Γερμανία: Λόγω του φόβου των μεταλλάξεων του κορωνοϊού, η Γερμανία θέλει να κλείσει τα σύνορά της σε πολλές χώρες.

Για παράδειγμα, συζητείται να απαγορευτεί η είσοδος από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Seehofer δήλωσε το πρωί ότι υπάρχει ένα αντίστοιχο πρότυπο που επί του παρόντος συντονίζεται μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών.

Με αυτό επιβεβαίωσε τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Στόχος είναι να περιοριστεί και να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του εξαιρετικά μολυσματικού ιού, δήλωσε ο Seehofer.

Επιπλέον, χώρες της ΕΕ όπως οι Κάτω Χώρες, η Δανία και η Πορτογαλία θα μπορούσαν επίσης να επηρεαστούν. Οι Γερμανοί πολίτες και οι μετακινούμενοι λόγω εργασίας αποκλείονται από αυτό.

Οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν σήμερα επίσης αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα σε μια τηλεδιάσκεψη.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.