Γερμανία: Η Μέρκελ θέλει να προωθήσει την ένταξη των μεταναστών

Η καγκελάριος Μέρκελ θέλει να διασφαλίσει ότι οι μετανάστες θα βρουν εύκολα το δρόμο τους και θα ενταχθούν εύκολα στη Γερμανία.

Μετά τη σύνοδο κορυφής της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σχετικά με την ένταξη των μεταναστών, η Μέρκελ δήλωσε ότι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανία είναι μια διαφορετική χώρα.

Και οι μετανάστες είναι επίσης ένα οικονομικό πλεονέκτημα για τη Γερμανία. Κάλεσε όλους όσους θέλουν να ζήσουν εδώ μόνιμα να πολιτογραφηθούν.

Στη σύνοδο κορυφής σχετικά με την ένταξη των μεταναστών, η καγκελάριος Μέρκελ είχε, μεταξύ άλλων, προηγουμένως συμβουλευτεί οργανώσεις μεταναστών και επιχειρηματικές ενώσεις.

Σχέδιο δράσης για την ένταξη μεταναστών

Παρουσίασε το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης για ένταξη των μεταναστών, το οποίο περιλαμβάνει βοήθεια για επαγγελματίες μετανάστες στις χώρες καταγωγής τους, μέσω υποστήριξης στην εκμάθηση γερμανικών, έως ίσες ευκαιρίες για μετανάστες σε επιχειρήσεις και στον δημόσιο τομέα.

Η αντιπολίτευση παραπονέθηκε ότι η κυβέρνηση έκανε μεν πολλές ανακοινώσεις σχετικά με την ένταξη, αλλά λίγα στην πράξη.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.