Γερμανία: Η Rheinbahn μειώνει τη θερμοκρασία στα τραμ

Κρύο, πιο κρύο, τραμ: Η Rheinbahn μειώνει τις θερμοκρασίες μέχρι τον Απρίλιο. Τα μέτρα εξοικονόμησης δεν αναμένεται να έχουν αντίκτυπο στην άνεση οδήγησης.

Ξεκινώντας αμέσως και μέχρι τον Απρίλιο του 2023, η Rheinbahn θα μειώσει τη θέρμανση κατά δύο βαθμούς – από 18 σε 16 βαθμούς.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θέλει να εκπληρώσει την ευθύνη της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και να εφαρμόσει τις απαιτήσεις της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για εξοικονόμηση ενέργειας.

Με το μέτρο αυτό, η εταιρεία μεταφορών του Ντίσελντορφ θέλει να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά περίπου ένα εκατομμύριο κιλοβατώρες.

Αυτό αντιστοιχεί στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 250 νοικοκυριών τεσσάρων ατόμων.

Η Rheinbahn δεν πιστεύει ότι το μέτρο θα έχει αντίκτυπο στην άνεση των επιβατών, καθώς οι επιβάτες γενικά ντύνονται κατάλληλα για τις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες και δεν βγάζουν τα μπουφάν ή τα παλτά τους κατά τη διάρκεια των συνήθως σύντομων διαδρομών.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.