Γερμανία: Η Stiko δεν θα δώσει σύσταση εμβολιασμού για παιδιά

Η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμού Stiko θέλει να ανακοινώσει τη γνώμη της για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού για τα παιδιά αύριο ή μεθαύριο.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Stiko, Mertens, δεν αναμένεται καμία γενική σύσταση για υγιή παιδιά.

Στο Morgenmagazin του ARD-ZDF, ο Mertens είπε ότι τα δεδομένα που έχει συλλέξει η επιτροπή μέχρι στιγμής δεν επαρκούν για αυτό.

Η αξιολόγηση των δεδομένων δεν αφορά μόνο τα οφέλη για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και πιθανά πλεονεκτήματα για την περαιτέρω καταπολέμηση της πανδημίας. Σύμφωνα με τον Mertens, η σημασία των παιδιών για την ανοσία της αγέλης δεν είναι τόσο μεγάλη όσο συχνά ακούγεται.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε το εμβόλιο της Biontech-Pfizer την περασμένη εβδομάδα για παιδιά ηλικίας δώδεκα ετών και άνω, και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενέκρινε το εμβόλιο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.