Γερμανία: Η VdK για την αποφυγή υπερτιμολογημένων τεστ

Κατά τη λήξη των δωρεάν τεστ κορωνοϊού, η κοινωνική ένωση VdK ζητά τον περιορισμό του κόστους για τα τεστ.

“Φοβόμαστε ότι θα υπάρξουν και πάλι εντελώς υπερτιμημένες προσφορές”, δήλωσε η πρόεδρος του VdK Verena Bentele στο Redaktionsnetzwerk Deutschland.

Μέχρι στιγμής, είπε, δεν έχει τεθεί ανώτατο όριο στο κόστος των τεστ. “Οι άνθρωποι με λίγα χρήματα θα πρέπει επίσης να πληρώνουν μόνο μια μικρή συμμετοχή”, απαίτησε ο Bentele: “Ωστόσο, εξακολουθεί να λείπει ένας κανονισμός από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με αυτό”.

Από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, τα τεστ κορωνοϊού δεν θα είναι πλέον δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις για τις ομάδες που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους και μπορούν να το αποδείξουν ή για τις οποίες δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο εμβόλιο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.