Γερμανία: Η υποχρέωση τεστ κατά την έξοδο από το Τιρόλο παρατείνεται

Το υποχρεωτικό τεστ κορωνοϊού κατά την έξοδο από το Τιρόλο της αυστριακή πολιτείας θα παραταθεί κατά δέκα ημέρες έως τις 3 Μαρτίου.

Από τις 12 Φεβρουαρίου, όλοι όσοι φεύγουν από τη χώρα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού, εάν επιθυμούν να πάνε στις γειτονικές ομοσπονδιακές πολιτείες του Σάλτσμπουργκ και του Βόραρλμπεργκ ή στη Γερμανία λόγω της μετάλλαξης του κορωνοϊού από τη Νότια Αφρική, η οποία εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο στο Τιρόλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σχεδόν 100.000 ταξιδιώτες ελέγχθηκαν στα 44 σημεία ελέγχου την πρώτη εβδομάδα.

Απαγορεύτηκε σε σχεδόν 2.000 άτομα να συνεχίσουν το ταξίδι τους επειδή δεν είχαν έγκυρο τεστ κορωνοϊού μαζί τους.

Αυτό δεν πρέπει να είναι παλαιότερο από 48 ώρες. Επιβάλλονται πρόστιμα έως και 1.450 ευρώ σε αντίθετη περίπτωση.

Η διέλευση χωρίς ενδιάμεση στάση εξαιρείται από την απαίτηση υποβολής σε τεστ. Τα παιδιά έως δέκα ετών δεν χρειάζονται τεστ.

Η κατάσταση της πανδημίας στο Τιρόλο παραμένει σταθερή. Η επίπτωση των επτά ημερών είναι στο 73. Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη τιμή μεταξύ των ομοσπονδιακών κρατιδίων στην Αυστρία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facbook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Πως θα ακολουθήσεις το GRland στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.