Γερμανία: Ιστορικό χαμηλό για τις διαρρήξεις πέρυσι, λόγω… τηλεργασίας

Ο αριθμός των διαρρήξεων στη Γερμανία μειώθηκε σε ιστορικά χαμηλό τον περασμένο χρόνο επειδή πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που εργάζονταν από το σπίτι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ένωση της ασφαλιστικής βιομηχανίας GDV.

Τα αιτήματα στις ασφαλιστικές εταιρείες για αποζημιώσεις λόγω από διαρρήξεις μειώθηκαν στα 85.000 κατά το 2020 στη Γερμανία.

Δηλαδή 10.000 λιγότερα σε σχέση με έναν χρόνο πριν και στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που άρχισαν να τηρούνται αρχεία, το 1998.

«Η μείωση στις διαρρήξεις οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι οι πολίτες περνούν πάρα πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι τους εξαιτίας της πανδημίας στη Γερμανία.

Οι διαρρήκτες συχνά δεν είχαν την ευκαιρία να δράσουν», δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης κ. Γεργκ Άσμουσεν.

Ως εκ τούτου, το ύψος των αποζημιώσεων έπεσε στα 230 εκατομμύρια ευρώ.

Δηλαδή 70 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

Ενώ ο μέσος όρος αιτημάτων γι’ αυτού του είδους την αποζημίωση μειώθηκε κατά 10% και έπεσε στα 2.750 ευρώ, σύμφωνα με την Ένωση.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.