Γερμανία: Κυρώσεις σε άτομα που παίρνουν θέση άλλων στον εμβολιασμό

Άτομα που παίρνουν τη θέση άλλων στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, θα πρέπει μελλοντικά να αναμένουν πρόστιμο έως και 25.000 ευρώ, σύμφωνα με τη βούληση του συνασπισμού και του SPD στη Γερμανία.

Αυτό προβλέπει μια τροποποίηση του συνασπισμού για το νόμο σχετικά με τη συνεχιζόμενη ισχύ των κανονισμών αναφορικά με την επιδημία, όπως ανέφερε την Τετάρτη το συντακτικό δίκτυο της Γερμανίας.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν στο γερμανικό πρακτορείο Τύπου το απόγευμα από κοινοβουλευτικές ομάδες.

Σύμφωνα με αυτές, ήταν το SPD που πίεσε για έναν τέτοιο κανονισμό, σχετικό με κυρώσεις σε άτομα που παίρνουν τη θέση άλλων για εμβολιασμό στη Γερμανία..

Τις τελευταίες εβδομάδες, έγιναν γνωστές περιπτώσεις αξιωματούχων και άλλων που είχαν εμβολιαστεί, παρόλο που δεν είχε έρθει ακόμη η σειρά τους.

Σε αυτούς περιλαμβάνονταν δήμαρχοι, διοικητές περιφέρειας, κληρικοί, πυροσβέστες και αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την έκθεση, τέτοιες παραβιάσεις του διατάγματος εμβολιασμού θα ταξινομηθούν στο μέλλον ως διοικητικό αδίκημα και θα τιμωρούνται αναλόγως.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.