Γερμανία: Λογαριασμός ρεύματος ύψους 37.000 ευρώ!

Ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία έλαβε μια συγκλονιστική επιστολή: Ο λογαριασμός για το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος έδειχνε ένα ποσό σχεδόν 37.000 ευρώ το μήνα. Μια αγωνιώδης περίοδος ξεκίνησε για το ζευγάρι.

Λόγω του αυξανόμενου ενεργειακού κόστους, οι Γερμανοί έπρεπε να υπολογίζουν εδώ και αρκετό καιρό σημαντικά υψηλότερες κρατήσεις.

Ωστόσο, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας που υποτίθεται ότι θα πλήρωνε ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ήταν απλώς ουτοπικό.

Όπως αναφέρει το Focus, το ζευγάρι έπρεπε να καταβάλει μηνιαία δόση 36.967 ευρώ. Όπως εξηγεί η Rheinische Post, επρόκειτο για τον ετήσιο απολογισμό, ο οποίος στην αρχή αναφερόταν σε αποπληρωμή 151,41 ευρώ. Πιο κάτω στη γραμμή ήρθε το δυνατό χτύπημα στη τιμή.

Το ζευγάρι απέτυχε στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει το ποσό – ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, θυγατρική της Eon, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο για αρκετές ημέρες.

Τελικά, ακολούθησε ο πρώτος λογαριασμός, στον οποίο πράγματι αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό 36.967 ευρώ, γράφει η Merkur.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την Rheinische Post, ήρθε η ανακουφιστική είδηση: λόγω ενός εσωτερικού σφάλματος, η κατανάλωση για τον Οκτώβριο είχε θεωρηθεί πολύ υψηλή.

Η νέα υπολογιζόμενη τιμή είναι ακόμη χαμηλότερη από την προηγούμενη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.