Γερμανία: Μέτρα μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου αναμένουν οι επιχειρήσεις

Οι γερμανικές επιχειρήσεις αναμένουν ότι οι περιορισμοί και τα μέτρα λόγω του κορονοϊού θα διαρκέσουν έως τα μέσα Σεπτεμβρίου στη Γερμανία, αναμένοντας ότι οι δραστηριότητές τους θα εξομαλυνθούν μόνο προς τα τέλη του 2021, σύμφωνα με έρευνα που οικονομικού ινστιτούτου Ifo που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Οι εταιρείες στη Γερμανία συνεχίζουν να αναμένουν πάνω από επτά μήνες περιορισμών και μέτρα στη δημόσια ζωή, με τις επιχειρήσεις τους να επιστρέφουν στην κανονικότητα μετά από 10 και πλέον μήνες, σύμφωνα με το Ifo, που σημείωσε ότι τα στοιχεία ήταν οριακά χαμηλότερα σε σχέση με τον Δεκέμβριο.

“Η αύξηση των εμβολιασμών δεν έχει ακόμα καθοριστική επίπτωση”, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Κλάους Βολράμπε, ο επικεφαλής των ερευνών του Ifo.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.