Γερμανία: Μία 86χρονη ξαναβρήκε το αυτοκίνητο της

Τέλος καλό, όλα καλά: Μια 86χρονη γυναίκα από το Ντίσελντορφ πήρε πίσω το αυτοκίνητό της. Το είχε παρκάρει πριν από εβδομάδες και δεν θυμόταν που το είχε αφήσει.

Το Ντίσελντορφ ανασαίνει με ανακούφιση

Το αυτοκίνητο μιας ηλικιωμένης γυναίκας από το Ντίσελντορφ είναι πίσω. Πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες, η κόρη της είχε απευθύνει έκκληση αναζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι είχε συμβεί;

Η 86χρονη γυναίκα ήθελε να πάει με το αυτοκίνητό της σε μια κηδεία στο Βόρειο Νεκροταφείο και χάθηκε ψάχνοντας για χώρο στάθμευσης, αναφέρει η “Rheinische Post”.

Διέσχισε πολλούς δρόμους στο Ντίσελντορφ για να βρει τελικά μια ελεύθερη θέση στάθμευσης

. Στη συνέχεια επέστρεψε με τα πόδια στο νεκροταφείο, αλλά έχασε την κηδεία και το ραντεβού για γεύμα στο Industrie-Club στην Elberfelder Straße.

Ηλικιωμένη περπατά 42.000 βήματα για να βρει το αυτοκίνητό της

Όταν θέλησε να επιστρέψει στο λευκό Renault Clio της, η ηλικιωμένη δεν ήξερε πλέον πού βρισκόταν το όχημα και περιπλανήθηκε στην πόλη ψάχνοντάς το για αρκετή ώρα – σύμφωνα με την κόρη της, κατάφερε μάλιστα να περπατήσει περίπου 42.000 βήματα την εν λόγω ημέρα.

Στη συνέχεια, ένα μήνα αργότερα, τα καλά νέα: Το αυτοκίνητο βρέθηκε από υπαλλήλους του Tanzhaus NRW, όπου η ηλικιωμένη κυρία είχε “σταθμεύσει το αυτοκίνητο με υποδειγματικό τρόπο”, αναφέρει η “RP”.

Το Tanzhaus απέχει περίπου πέντε χιλιόμετρα από το Βόρειο Νεκροταφείο. Η ηλικιωμένη πολίτης είναι τώρα “πανευτυχής” που το αυτοκίνητο επέστρεψε.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.