Γερμανία: Μικρό ενδιαφέρον για τον αναμνηστικό εμβολιασμό

Το ενδιαφέρον των πολιτών για έναν τρίτο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού είναι προς το παρόν χαμηλό, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Ιατρών Ασφαλιστικών Ταμείων.

“Τα στοιχεία δείχνουν ότι επί του παρόντος ούτε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γιατρών συμμετέχει στους αναμνηστικούς εμβολιασμούς ούτε υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τον πληθυσμό για άλλη μια δόση”, δήλωσε ο Andreas Gassen στην εφημερίδα “Welt am Sonntag”.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch, σε λίγο περισσότερους από 162.000 ανθρώπους στη Γερμανία έχει χορηγηθεί μέχρι στιγμής ο λεγόμενος αναμνηστικός εμβολιασμός.

Αυτός προσφέρονται ήδη σε αρκετά ομοσπονδιακά κρατίδια για ορισμένα άτομα των οποίων ο δεύτερος εμβολιασμός έγινε πριν από τουλάχιστον έξι μήνες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.