Γερμανία: Μισή πόλη εκκενώθηκε για την εξουδετέρωση βομβών

Ευρείας κλίμακας εκκένωση κοντά στο Ανόβερο: Αρκετές βόμβες που δεν έχουν εκραγεί θα εξουδετερωθούν στο Laatzen την Κυριακή. Αυτό έχει συνέπειες για τη μισή πόλη.

Περίπου 20.000 άνθρωποι έπρεπε να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα διαμερίσματά τους στο Laatzen κοντά στο Ανόβερο την Κυριακή λόγω της εξουδετέρωσης τριών πιθανών αεροπορικών βομβών από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η αναφορά στην αρχική σελίδα της πόλης Laatzen: “Παρακαλείστε να εγκαταλείψετε τα διαμερίσματα και τα σπίτια σας. Οποιαδήποτε συζήτηση με τους εργάτες αρωγής θα καθυστερήσει τις διαδικασίες”.

Αυτό καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της περιοχής της πόλης, όπου ζουν περίπου 40.000 άνθρωποι.

Εξουδετέρωση στο Laatzen: Κλείσιμο αυτοκινητόδρομου

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι στην περιοχή Laatzen-Mitte καθώς και σε τμήματα του Grasdorf και του Rethen επηρεάστηκαν, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πόλης Laatzen.

Για τους πληγέντες είχε δημιουργηθεί κατάλυμα σε σχολείο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έκλεισαν πλήρως τμήματα της Autobahn 37 και των ομοσπονδιακών οδών 443 και 6 και ακυρώθηκαν δύο γραμμές προαστιακού.

Η αστυνομία είχε επίσης κλείσει όλους τους δρόμους πρόσβασης που οδηγούν στην περιοχή εκκένωσης από τις 7 το πρωί της Κυριακής.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.