Γερμανία: Μητέρα φέρεται να κλείδωσε την κόρη της για χρόνια

Στο Attendorn, Sauerland, ένα οκτάχρονο κορίτσι λέγεται ότι η μητέρα του το είχε κλειδώσει στο σπίτι για πολλά χρόνια.

Γιατί – αυτό εξακολουθεί να είναι εντελώς ασαφές. Η μητέρα έχει παραμείνει μέχρι στιγμής σιωπηλή σχετικά με τις κατηγορίες.

Υπάρχουν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα, αλλά όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για την υπόθεση ενός οκτάχρονου κοριτσιού από την περιοχή Sauerland είναι τρομακτικά.

Το παιδί από την πόλη Attendorn της περιφέρειας του Olpe του απαγορεύτηκε να βγει από το σπίτι του για σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του.

Η μητέρα λέγεται ότι κρατούσε το παιδί στο σπίτι για πάνω από επτά χρόνια.

Δεν υπήρχαν ενδείξεις σωματικής κακοποίησης

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, το Γραφείο Ευημερίας Νέων και η αστυνομία είχαν ερευνήσει το σπίτι και είχαν βρει το κορίτσι. Αλλά μόλις τώρα η υπόθεση γίνεται γνωστή.

Το παιδί είναι “καλά υπό τις περιστάσεις”, δήλωσε στο WDR ο ανώτερος εισαγγελέας Patrick Baron von Grotthus. Δεν υπήρχαν ενδείξεις κακοποίησης.

Ο Von Grotthuss εξήγησε την Κυριακή ότι έχει ήδη κατατεθεί αίτηση για τον διορισμό ενός λεγόμενου δικαστικού συμπληρωματικού κηδεμόνα για το παιδί.

“Εξάλλου, οι γονείς δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για το παιδί, τουλάχιστον όχι η μητέρα τώρα”, είπε.

Το γιατί η μητέρα προφανώς κλείδωσε το παιδί της είναι μέχρι στιγμής εντελώς ασαφές. Η μητέρα και οι παππούδες σιωπούν σχετικά με τους ισχυρισμούς.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι το κορίτσι δεν έχει επιτραπεί να βγει από το σπίτι από τότε που ήταν ενάμισι ετών.

Το ιταλικό ψέμα της μητέρας

Σύμφωνα με τις έρευνες, η υπόθεση αυτή τη στιγμή έχει ως εξής: Στις αρχές και στον πατέρα του παιδιού, ο οποίος ζούσε ήδη χωριστά από την οικογένεια εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι θα μετακόμιζε με την κόρη της σε συγγενείς στην Ιταλία.

Αντ’ αυτού, όμως, πιθανότατα συνέχισε να ζει με τους γονείς της στο σπίτι τους στο Αττέντορν. Δεν είναι γνωστό γιατί το έκανε αυτό.

Ένταλμα έρευνας μετά από έρευνες στην Ιταλία

Παρά το ιταλικό ψέμα, το Γραφείο Ευημερίας Νέων και η αστυνομία δραστηριοποιήθηκαν κάποια στιγμή. Επειδή υπήρχαν ανώνυμες πληροφορίες.

Όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η περιφέρεια του Olpe, το Γραφείο Ευημερίας Νέων είχε παρακολουθήσει αρκετές φορές αυτές τις πληροφορίες.

Αλλά οι προσπάθειες εισόδου στο σπίτι ήταν προφανώς κάθε φορά ανεπιτυχείς. Οι γονείς της μητέρας, οι οποίοι επίσης ζουν στο σπίτι, φέρονται να αρνήθηκαν τους υπαλλήλους από το Γραφείο Ευημερίας Νέων.

Οι αρχές αντάλλαξαν στη συνέχεια πληροφορίες με τους Ιταλούς συναδέλφους τους.

Επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα και το παιδί δεν είχαν ζήσει ποτέ στην Ιταλία. Στη συνέχεια η αστυνομία πήρε ένταλμα έρευνας και βρήκε το κορίτσι στο σπίτι στο Attendorn.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.